29. Januar 2021

BofA rapporterer, at Long Bitcoin udelukker tekniske aktier som den mest overfyldte handel i januar

Von admin

Fra at være den tredje mest overfyldte handel i december har „long bitcoin“ hurtigt klatret toppen, ifølge en undersøgelse foretaget af Bank of America.

Handel over $ 35.000 fortsætter Bitcoin Trader med at passere milepæl efter milepæl, da rapporter viser, at kryptokurrency modtog mest kapitalindstrømning denne måned sammenlignet med teknologilagre og traditionelle investeringer.

Long Bitcoin vinder mest overfyldt handel

En nylig undersøgelse foretaget af Bank of America om fondsforvaltere med over 500 mia. Dollars i AUM afslører, at investorer er langsomme på Bitcoins pris på lang sigt.

Undersøgelsen viser, at „long bitcoin“ detronerede „long tech“ som den mest overfyldte handel i januar 2021.

Reuters rapporterede tirsdag, at det er første gang, at en lang position inden for teknologivirksomheder mister topplaceringen siden oktober. Dette er også første gang “lang bitcoin” nogensinde har rangeret først på de finansielle markeder.

Milepælen kommer kun tre måneder, efter at mindre end 5% af deltagerne i novemberundersøgelsen stemte på „long bitcoin“ som en foretrukken handel, hvor mere end 65% af fondsforvalterne valgte „long tech.“

En tidligere undersøgelse foretaget af BofA viste, at „long bitcoin“ klatrede op til de tre bedste foretrukne handler i december, da fondsforvaltere udpegede det som den „tredje mest overfyldte“ handel.

Kortslutning USD

Mens investorer er bullish på Bitcoin, mister handlende stadig tilliden til den amerikanske dollar, da de fortsætter med at satse imod det. Undersøgelsen placerer “korte USD” som den tredje mest overfyldte handel i måneden, kun et sted under dens tidligere position. Det var den næstmest overfyldte handel i december.

Som tidligere rapporteret er en af ​​årsagerne til kritikken mod den amerikanske dollar FEDs pengetrykkspremie under toppen af ​​COVID-19-pandemien sidste år, der angiveligt skabte næsten 20% af alle eksisterende USD.

Investorer hævder, at FED’s handling er en opskrift på inflation, hvor mange økonomer forudsiger, at USD-værdien vil falde. For at beskytte sig mod den formodede forestående dollardom valgte investorer og institutioner, der søgte at bevare deres formue, Bitcoin, som hidtil har vist sig at være en gevinst for dem.